Trimsalon De Drecht is makkelijk aan te rijden vanaf Roelofarendsveen..
Ik heb dan ook veel klanten die daar wonen.

Welkom op de website van trimsalon De Drecht.
Mijn naam is Sandra Varkevisser en sinds 2009 in het bezit van mijn trimdiploma behaald in Barneveld.
Ik heb een fijn en leerzaam stage adres gehad bij Schotse Terrier fokker Betty Smits te Amstelveen.
Betty is een bekend trimster en showster. Ze is meestal wel te vinden in de erering van de hondententoonstellingen waar ze met haar prachtig getrimde en gefokte Schotse Terriers vaak wint.

Sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen trimsalon gevestigd in Leimuiden waar ik meerdere dagen per week werk.
Ook soms op de zaterdag voor de klanten die door de weeks echt niet kunnen. Deze dagen zijn echter snel vol. Als u alleen in het weekend kunt komen raad ik u aan om de zaterdag op tijd te reserveren.
Komt u uw hond brengen of ophalen naar de trimsalon rond spits tijd dan kan het druk zijn op de snelweg richting Roelofarendsveen. Maar dan kunt u prima binnendoor rij.en.

Als ik u kan of hondje trim kunt u naar huis gaan of boodschappen doen in het dorp.
De katten mogen na een uur al naar huis. Houd er rekening mee dat als uw hond midden op de dag staat deze vaak 2 uur of iets langer in mijn salon aanwezig is.
U kunt ook wat gaan drinken of eten bij Cafe Rene of Cafe De Keizer in het dorp of bij bijvoorbeeld Grand Cafe de Parel. Deze zit net na Leimuiderbrug rechts aan het water.

Grand Cafe de Parel

Neem een kijkje op mijn website en voel u zich niet bezwaard als u gewoon iets wilt vragen over de vachtverzorging van uw hond of kat.

Ik ben lid van de ABHB en VVTN

Mijn adres gegevens en openingstijden vind u HIER.