Welkom op de website van mijn honden en kattentrimsalon.
Mijn naam is Sandra.
Sind meer dan 15 jaar fokker op hoog niveau van de Cane Corso en Alano Espanol, groot dierliefhebber en gepassioneerd honden en katten trimster. Honden en kattentrimsalon De Drecht bied uw hond of kat een goede was, trim of knipbehandeling gedaan door een gediplomeerd en geduldige trimster met veel ervaring met honden en katten.
Ik werk zeer netjes en alle rassen en kruisingen zijn welkom.
Wilt u graag dat uw hond of kat in een rustige salon wordt getrimd, waar er met geduld en liefde met hem / haar wordt omgegaan, waar u terecht kunt met uw vragen over gezondheid, gedrag , parasieten en voeding…. Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik werk alleen, en soms met 1 vaste stagaire dus niet constant een fohn of blazer aan. Ik werk meestal overlappend. Zo mag uw hondje eerst met een badjas aan voordrogen, of even dutten voor het kacheltje, terwijl ik de andere aan het afwerken ben. Minder stres en een rustmoment voor uw hond. Tijdens het trimmen van katten zijn er geen honden aanwezig in de salon. Ik plan deze daarom in de ochtend in.

Naast mijn trimdiploma (2009) (erkend door de ABHB en VVTN) ben ik in bezit van diverse certificaten en doe regelmatig een opfriscursus om goed up to date te blijven.

Over mij. Een gezellige foto van mij in mijn hondentrimsalon met Riezenschnauzer Juul.

Bent u nieuwsgierig naar mijn andere websites?
Cane Corso en Alano Espanol
Trendy Hamam webshop voor hamamdoeken, handdoeken en badjassen van het hippe top merk Buldans.
Mijn contactgegevens vind u hier.