NAVIGATIE
SOCIAAL MEDIA
ADRES Sandra Varkevisser Vriezekoop 3 (zuid oneven) 2451CP Leimuiden
CONTACT E: trimsalon@kpnmail.nl T: 06-83588555

Uw kat in de salon
Wat voor behandeling krijgt uw kat in de salon? Vaak blijft u de 1e behandeling erbij, tenzij ik snel het vermoeden heb dat ik het makkelijk alleen kan, dan kunt u als u dat wilt even wat anders gaan doen en komt u de kat op een afgesproken tijd weer ophalen. Ik neem de tijd voor uw kat en voel hoe haar vacht eraan toe is. Dan bespreek ik met u wat ik ga doen. Soms is dat alleen ontwollen en kammen, maar het kan ook zijn dat het buikje, liezen en oksels geschoren wordt en de rest ontwolt, of de gehele kat geschoren. Ze blijft dan wel slofjes houden en een behaarde staart. Daarna wordt uw kat als ik denk dat ze dat aan kan gewassen, gedroogd en doorgekamt om het laatste losse haar te verwijderen en de vacht mooi schoon  te maken. Is de kat al erg gestressed dan behandel ik haar met een droogshampoo spray en borstel dat goed door de vacht of  ik was haar met een washand. Nageltjes worden ook geknipt, oortjes schoongemaakt. Wat kost een behandeling? *Nagels knippen  7,50 *Trimbehandeling 45,- Ik hanteer een vaste prijs ongeacht hoelang we bezig zijn en of u uw kat wel of niet gewassen wilt hebben. *Soft paws 25 euro voor en achter, 15 euro alleen voor OF achter. (blijven ongeveer 6 weken zitten) *Kort scheren vervilte vacht eerste keer 45,-  *Kort scheren vervilte vacht elke keer erna 60,-  Indien u de kat weer pas brengt als deze grotendeels vervilt is hanteer ik een hoger tarief.Zorg dat u uw kat op tijd laat trimmen en voorkom hierdoor dat de kat pijn heeft en de trimbehandeling extra lang duurt. *Konijn/ Cavia  35,- *Scheren vervilte vacht 45,-  Laat de vacht van uw konijn niet vervilten!! Het scheren ervan is een lastig karwijtje en de huid is zeer dun en kan makkelijk beschadigen! Er kunnen grote ontstekingen ontstaan onder de viltplekken door smetten en vuil. De prijs is incl nagels knippen en wassen of wassen met washand.Konijnen worden niet gewassen. Ze zijn zeer stres gevoelig en kunnen makkelijk door stres overlijden.en konijn moet zo snel mogelijk weer naar huis.
NAVIGATIE
SOCIAALMEDIA
ADRES Sandra Varkevisser Vriezekoop 3 2451CP Leimuiden
CONTACT e: trimsalon@kpnmail.nl t: 0683588555

Uw kat in de salon

Ik ben gecertificeerd katten trimster. Veel trimmers doen geen katten. Een kat heeft ook een heel andere aanpak nodig als een hond, een kat geeft zich niet over en accepteerd vaak geen dwang. Maar toch is het vaak nodig dat een kat naar de salon gaat. ook kortharige katten. Ik zal u zo uitleggen waarom.Uw kat wordt zonder narcose behandeld! Dus ook voor oudjes veilig, u moet er toch niet aan denken dat uw kat een paar keer per jaar onder narcose moet om haar van klitten te bevrijden.Slechts in enkele gevallen is er geen andere oplossing, maar gelukkig heb ik ook al een aantal keer een woeste tijger van zijn klitten verholpen, zonder narcose!! De meeste katten zijn gelukkig rustig en goed te behandelen.De meeste katten zijn in de salon veel rustiger als bij u thuis waar hij precies weet waarheen hij kan ontsnappen. Bij de dierenarts hebben katten ook vaak meer stres door geuren van andere dieren, de wachtkamer etc.

Waarom gaat uw kat naar de salon?

Veel mensen denken dat een kat niet getrimd hoeft te worden. Maar dat is niet waar. Sommige katten hebben een erg dikke vacht met veel onderwol. Deze wol kan makkelijk klitten en vervilten. Klitten doen de kat erg veel pijn en vilt is echt mishandeling voor de kat en moet zo snel mogelijk verwijderd worden. Lange vachten kunnen geklit zijn, sommige perzen knappen erg op als hun lange dikke vacht kort is en gaan veel meer bewegen. Uw kat zal minder last van haarballen hebben en minder snel gaan klitten. Als uw kat het borstelen van de buik vervelend vind kan deze kort gemaakt worden, een bevrijding voor uw kat en makkelijker onderhoud voor u!.

Hoe vaak gaat uw hond naar de salon

Dat is voor de meeste honden verschillend en is afhankelijk van de vacht die hij / zij draagt. Maar om u toch een idee te geven: Poedel/doodel vachten  4-8 x per jaar Ruwharige vachten 2-4 x per jaar Spanielvachten 4-6 x per jaar
Uw kat in de salon

Trimsalon De Drecht
Trimsalon De Drecht