NAVIGATIE
SOCIAAL MEDIA
ADRES Sandra Varkevisser Vriezekoop 3 (zuid oneven) 2451CP Leimuiden
CONTACT E: trimsalon@kpnmail.nl T: 06-83588555

Prijzen Ik
Uw hond in de salon
Uw pup in de salon Het is heel erg belangrijk dat uw pup gewend raak aan de trimsalon, aan borstelen, aan het verzorgen van zijn voetjes, het nakijken en ev uitplukken van de oortjes, het leren staan op tafel etc etcDit geld voor alle rassen!Puppies worden tot 5 maanden oud gratis pup getrimd. Voetjes knippen, oogjes vrij maken, oortjes, tandjes nakijken etc. om te wennen.Ze worden niet gewassen en volledig geknipt / getrimd maar ik laat ze wel wennen aan geluid van fohn en tondeuze. Uiteraard zal ik u voordoen wat u het beste thuis ook kunt oefenen en hoe u uw hondje het beste kunt onderhouden.OEFENING BAART KUNST!! En als u pup straks snapt wat de bedoeling is , is dat prettig werken voor hem... maar ook voor mij. De eerst plukbeurt. Het beste is om de puppietrim met 12-16 weken te geven. Wacht alstublieft niet tot 6 maanden.. of nog erger.. 1 jaar!!! Al het pluis dat ik omhoog kan steken wordt met de vingers verwijderd. De korte onderlaag blijft staan! We kunnen op deze manier een mooie stripvacht kweken. zodat uw hond er straks altijd nestjes uitziet (u komt dan elke 3 maanden om de langste laag te laten wegplukken) en niet tot op zijn onderwol kaal geplukt hoeft te worden . De pup zal in het begin misschien piepen om onder de trimbeurt uit te komen, maar omdat pups nog zeer ontvangkelijk zijn voor nieuwe dingen is dit wel echt de beste tijd om het hem te leren dat het nu eenmaal moet en dat goed gedrag beloont wordt. Wilt u maar 2 x per jaar komen dan is een stripvacht niet mogelijk! En dat is vooral bij Westies en Schotten niet aan te raden. Tervuerense herders worden maar 2 x per jaar geplukt, Dus tot op de wol.
NAVIGATIE
SOCIAALMEDIA
ADRES Sandra Varkevisser Vriezekoop 3 2451CP Leimuiden
CONTACT e: trimsalon@kpnmail.nl t: 0683588555

Uw hond in de salon

Belangrijk: -Zorg dat uw hond goed uitgelaten is en houd hem aan de lijn.  -Mocht u niet op onze oprit parkeren let dan heel goed op!! Het verkeer komt soms hard de hoek om vanaf de witte boerderij!!!  Houd uw hond kort bij u als u uitstapt. -Indien uw hond vlooien heeft zal ik helaas extra kosten voor het ontvlooien van uw hond en mijn salon in rekening moeten brengen -Afspraken dienen 24 uur van te voren geanuleerd te worden. Indien dat niet gebeurd kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Hoe ik werk

Tijdens uw aankomst bespreken we samen wat uw wensen zijn en bekijken we of dat mogelijk is. Uw hondje wordt  gewassende, nageltjes worden geknipt, oren uitgehaald, Ik kijk het gebit en de anaalklieren na.Uw hond wordt gewassen met een profecionele shampoo (en eventueel conditioner of balsem) en daarna gedroogd. Daarna wordt uw hond in het gewenste model gebracht. Het is fijn voor uw hond als u hem wekelijks goed borsteld zodat hij / zij geen pijnlijke klitten en verviltingen krijgt. Verviltingen zal ik kort moeten wegscheren omdat uitkammen niet meer mogelijk is. Indien de hond heel erg in de klit zit zal ik hem niet pijnigen maar de klitten weg knippen. Ik kan u les geven in hoe u uw hond het beste kan borstelen. Om de rust in de salon te bewaren werk ik alleen en gaan de bazen naar huis.

Hoe vaak gaat uw hond naar de salon

Dat is voor de meeste honden verschillend en is afhankelijk van de vacht die hij / zij draagt. Maar om u toch een idee te geven: Poedel/doodel vachten  4-8 x per jaar Ruwharige vachten 2-4 x per jaar Spanielvachten 4-6 x per jaar
Uw hond in de salon

Trimsalon De Drecht
Trimsalon De Drecht